Bibliotheek Oosterschelde start Boekverkoop op 6 december

Gepubliceerd op: 20 november 2018 14:09

Vanaf donderdag 6 december start bij veel vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde een Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Een mooie gelegenheid om een wintervoorraad aan te leggen.

Welke Bibliotheekvestigingen doen er mee?
De vestigingen die meedoen zijn: Goes, Heinkenszand, ’s-Gravenpolder, Kapelle, Kruiningen, Zierikzee, Bruinisse, Burgh-Haamstede.

Wat kosten de afgeschreven materialen?
Haal voor een zeer klein bedrag een stapel leesvoer in huis halen; €1,- per stuk of 13 voor €10,-. Jeugdboeken kosten € 0,50 cent en 13 voor € 5,-. Met de opbrengst van deze uitverkoop worden weer nieuwe boeken en andere materialen aangeschaft voor de Bibliotheek.
De boekverkoop is alleen tijdens openingstijden.

Feestelijk ingepakte pareltjes
In de vestiging Goes zijn er tijdens deze Boekverkoop feestelijk ingepakte boeken. Vanaf € 1,- zijn de mooiste volwassen- en jeugdboeken al ingepakt in prachtig papier met een kaartje met de omschrijving eraan. Een mooi cadeau voor de feestdagen!