Bibliotheek community 'BinnensteBuiten' succesvol van start

Gepubliceerd op: 12 april 2022 13:42

BinnensteBuiten is een nieuwe community binnen de Bibliotheek Oosterschelde voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd. BinnensteBuiten denkt en beslist mee over programma’s en organiseert activiteiten in de Bibliotheek van Goes, de huiskamer van de stad.

BinnensteBuiten
De community zoekt verbinding met andere ouders en tussen kinderen onderling. Dat doen ze door activiteiten te organiseren voor ouders, voor kinderen én voor ouders mét hun kinderen. Ook zoeken ze samenwerking met lokale instellingen en bedrijven. In samenwerking met de Bibliotheek van Goes halen ze buiten naar binnen en hun binnenste naar buiten.

Programma
De eerste activiteit in het thema ‘Groen’ is inmiddels uitverkocht! Tijdens een actieve workshop maken kinderen samen met hun ouders zaadbommetjes en een insectenhotel. En speciaal voor deze activiteit vertelt een boswachter waarom de zaadbommetjes en het insectenhotel nu zo belangrijk zijn voor onze natuur. 

Later deze lente tovert BinnensteBuiten de werkplaats van de Bibliotheek Goes om in een heuse kookstudio. Waarbij ze samen met kinderen en ouders aan de slag gaan met seizoensgroenten. Samen leren, samen koken en natuurlijk samen smullen van al het lekkers! Lijkt dit je wat? Houd dan de website en nieuwbrief van de Bibliotheek Oosterschelde in de gaten.
 

Naar onze nieuwsbrief

Naar onze activiteiten