Bibliotheek Bruinisse tijdelijk gesloten ivm verhuizing

Gepubliceerd op: 30 augustus 2019 14:33

De Bibliotheek Bruinisse gaat verhuizen naar een nieuwe tijdelijke locatie namelijk naar Kerkplein 8. Vanaf maandag 23 september is de Bibliotheek op de huidige locatie aan de Molenstraat gesloten. De vernieuwde Bibliotheek heeft grotere collectie met een nieuwe indeling. Op dinsdag 1 oktober heropent de Bibliotheek aan Kerkplein 8 haar deuren met een officieel programma. De nieuwe openingstijden worden dinsdag van 18.30-20.00 uur, woensdag van 10.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur en vrijdag van 13.00-16.00 uur.

Dienstverlening tijdens sluiting
Om leden tegemoet te komen wordt de uitleentermijn van de materialen automatisch verlengd. De juiste inleverdatum is te vinden op de uitleenbon. Leners kunnen bovendien tijdens de sluiting voor het lenen en terugbrengen van materialen gebruik maken van een andere vestiging van de Bibliotheek Oosterschelde. De dichtstbijzijnde vestiging is de Bibliotheek in Zierikzee, Hatfieldpark 1.
Gebruik maken van de Bibliotheek kan ook buiten openingstijden. De bibliotheekcatalogus is 24 uur per dag bereikbaar, bijvoorbeeld via de Zeeuwse Bibliotheken-app. Hiermee kunnen leden titels opzoeken, reserveren en verlengen.

Officiƫle opening
Op dinsdag 1 oktober wordt de Bibliotheek Bruinisse officieel heropend door Wethouder Jacqueline van Burg van de gemeente Schouwen-Duiveland. Iedereen is vanaf 18.30 uur welkom voor een hapje en een drankje. Daarnaast is er in de maand oktober voor alle bezoekers van de Bibliotheek Bruinisse een kortingsactie namelijk: 3 maanden cadeau bij een jaarabonnement!