Bibliobus stopt in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

Gepubliceerd op: 29 november 2019 07:00

De gemeente Goes heeft besloten om per 1 januari 2020 de dienstverlening van de Bibliobus in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp te beëindigen. Daarvoor in de plaats realiseert de Bibliotheek Oosterschelde twee nieuwe leespunten. De leespunten komen in basisschool De Poeljeugd in ’s-Heer Hendrikskinderen en basisschool Stamperiusschool in Wilhelminadorp.

Wat is een leespunt?
Een leespunt is een mini-bibliotheek met een collectie boeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het Leespunt is ook een afhaalpunt voor volwassenen voor het afhalen van gereserveerde materialen van de Bibliotheek en het inleveren van materialen. Het reserveren van Boeken en andere materialen kan 24- uur per dag via onze catalogus of via de Zeeuwse Bibliotheken-app op telefoon of tablet.

Informatie leespunt ’s-Heer Hendrikskinderen
De laatste dag waarop materialen in de Bibliobus in ’s-Heer Hendrikskinderen kunnen worden geleend/ingeleverd is dinsdag 24 december 2019 van 10.30-11.30 uur.
Voor informatie en vragen wordt er een informatiemiddag georganiseerd in CBS De Poeljeugd op woensdag 11 december van 14.00-16.00 uur.
Het leespunt is iedere woensdagmiddag geopend van 14.00-16.00 uur. De eerste dag dat het nieuwe leespunt open is, is: woensdag 8 januari 2020.
Het adres van het leespunt is Christelijke Basisschool De Poeljeugd, Plein 15.

Informatie leespunt Wilhelminadorp
De laatste dag waarop materialen in de Bibliobus in Wilhelminadorp kunnen worden geleend/ingeleverd is dinsdag 24 december 2019 van 11.45-12.45 uur.
Voor informatie en vragen wordt er een informatiemiddag georganiseerd in OBS Stamperiusschool op donderdag 12 december van 14.00-16.00 uur.
Het leespunt is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00-16.00 uur. De eerste dag dat het nieuwe leespunt open is, is: donderdag 9 januari 2020.

Het adres van het leespunt is Openbare Basisschool Stamperiusschool, I.G.J. v/d Boschstraat 2H.