Bibliotheek Oosterschelde op BeleefPlusbeurs Goes

Gepubliceerd op: 29 september 2017 13:48

BeleefPlus vindt dit jaar plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober in Goes. BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.

De meest veelzijdige 50-plus beurs in de regio!

Doordat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet, maar een intieme en persoonlijke beurs met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Op die manier heeft u ruime tijd en ruimte om alle stands te bezoeken en gesprekken aan te gaan met experts.

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd:

• Vakantie
  • Vrije tijd
  • Wonen
  • Zorg & Welzijn
  • Tuin & Tuinieren
  • Mobiliteit

Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten.

Uiteraard verwachten wij u, onze Zeeuwse 50-plussers, te ontmoeten bij de stand van Bibliotheek Oosterschelde. Van informatie over e-books, een 3d printer demonstratie tot gratis hulp met uw telefoon, tablet of andere elektrische apparatuur. Kom en zie wat wij u te bieden hebben. Laat u verrassen; wij ontmoeten u graag!

Bibliotheek Oosterschelde tijdens BeleefPlus

Wordt u lid van de Bibliotheek tijdens de beurs? Dan krijgt u zes maanden kado bij een lidmaatschap én een shopper kado! Bezoek de stand voor meer informatie.