Activiteiten Kinderboekenweek

Gepubliceerd op: 28 augustus 2020 15:18

In en rond de Kinderboekenweek gaan we terug in de tijd. Breng geschiedenis tot leven en ontdek werelden van vroeger. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Leef mee met Robbie en Roef in Tweeling! En voel de kou van het stijgende water in De zee kwam door de brievenbus van Selma Noort. We nemen je op reis door de tijd met de allerleukste kinderboeken én activiteiten vanaf 16 september tot en met 28 oktober. Je hebt helemaal geen tijdmachine nodig!

Bookflix - lees jezelf door de tijd

In deze PowerPoint kun je zelf op zoek naar een passend boek. Het werkt bijna hetzelfde als zoeken naar een leuke film of serie. Maar dan voor boeken!

Selecteer je groep (groep 5/6 of 7/8) en bedenk uit welke tijd je wilt gaan lezen. Klik op een kaft en lees jezelf in of kijk de boektrailer. Ben je enthousiast geworden over het boek? Reserveren maar! Nog niet gevonden wat je zocht? Reis dan verder door de tijd. Kies een ander boek of tijdvak.

Let op! Voordat je begint: Schakel bij het openen van de presentatie de inhoud in (zie afbeelding), geef de presentatie even de tijd om alles te laden en zet het geluid aan voor een optimale Bookflix ervaring.