21 juni start Boekverkoop

Gepubliceerd op: 7 juni 2018 13:53

Vanaf 21 juni kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Leg een leuke voorraad voor de zomer aan.

Welke vestigingen doen er mee?
De volgende vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde zullen hier tijdens openingstijden aan deelnemen:
- Goes,- Wolphaartsdijk,- Heinkenszand, - ’s-Gravenpolder, - Ovezande,- Oudelande,- Kapelle, - Kruiningen, - Zierikzee, - Bruinisse, - Burgh-Haamstede en - Sint Annaland.

Wat kosten de afgeschreven materialen?
Leg een mooie leesvoorraad voor deze zomer aan. Haal voor een zeer klein bedrag een stapel leesvoer in huis halen; €1,- per stuk of 13 voor €10,-. Jeugdboeken kosten € 0,50 cent en 13 voor € 5,-. Met de opbrengst van deze uitverkoop worden weer nieuwe boeken en andere materialen aangeschaft voor de Bibliotheek.