Resultaat 81 - 90 (van 191)

 • Cursus van de maand

  28 september 2018

  De cursus van de maand september: Je lichaam liegt nooit

  Bekijk details van Cursus van de maand

 • ‘AVG-proof’ je gereserveerde boek ophalen

  28 september 2018

  In verband met de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) privacywetgeving mogen we als Bibliotheek de gereserveerde boeken niet meer op achternaam van de Bibliotheekleden in de kast zetten.

  Bekijk details van ‘AVG-proof’ je gereserveerde boek ophalen

 • Nieuwsbrief september Taalhuis Oosterschelde

  21 september 2018

  In de Oosterschelderegio wordt steeds meer samengewerkt binnen de Taal(huis)netwerken. Steeds meer vindplaatsen sluiten aan, professionals en vrijwilligers blijven trainingen volgen en nieuwe taalactiviteiten worden opgezet en uitgerold. Sinds de pilot in 2017 van het Taalhuis Oosterschelde timmert de regio hard aan de weg! Inmiddels wordt in de gehele Oosterschelderegio gewerkt met Taal(huis)netwerken. In de Bevelandse gemeenten, Schouwen-Duiveland en sinds een aantal maanden ook in Tholen.

  Bekijk details van Nieuwsbrief september Taalhuis Oosterschelde

 • Bibliotheek Oosterschelde viert 10-jarig bestaan BoekStart

  17 september 2018

  Eind 2018 bestaat BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt het hele jaar door gevierd. Bijna alle Bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen vanuit de gemeente of op het consultatiebureau een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de Bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde viert 10-jarig bestaan BoekStart

 • Kinderboekenweek in de Bibliotheek: Kom erbij!

  17 september 2018

  Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Bibliotheek Oosterschelde organiseert ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema Vriendschap: ‘Kom erbij!’. De Bibliotheek is extra gezellig in oktober dus kom een kijkje nemen bij de activiteiten of kies een boek. Tijdens de Kinderboekenweek zijn er in veel vestigingen speciale tafels samengesteld met boeken over vriendschap.

  Bekijk details van Kinderboekenweek in de Bibliotheek: Kom erbij!

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  3 september 2018

  Lees onze nieuwsbrief van september; met ons nieuwe programma met activiteiten voor het najaar, ons Open Podium, diverse nieuwe cursussen en nog veel meer!

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Cursus van de maand

  3 september 2018

  De cursus van de maand september: Je lichaam liegt nooit

  Bekijk details van Cursus van de maand

 • Bibliotheek Goes start Taalkoor

  28 augustus 2018

  De Bibliotheek Oosterschelde start, in samenwerking met de Zeeuwse Muziekschool en SMWO, op 13 september met het Taalkoor. Het Taalkoor oefent iedere donderdagavond in de Bibliotheek Goes. Op zaterdag 8 september is de feestelijke start van het Taalkoor tijdens het Open podium in de Bibliotheek. Iedereen is van harte welkom mee te zingen.

  Bekijk details van Bibliotheek Goes start Taalkoor

 • Bibliotheek Oosterschelde organiseert 190 activiteiten dit najaar

  24 augustus 2018

  Het bruist van de activiteiten dit najaar in de bibliotheken van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het nieuwe programmaboekje van de bieb, dat eind augustus beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via www.bibliotheekoosterschelde.nl.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde organiseert 190 activiteiten dit najaar

 • Cursus van de maand

  2 juli 2018

  De cursus van de maand juli: Effectief communiceren.

  Bekijk details van Cursus van de maand