Resultaat 81 - 90 (van 154)

• Cursus maand januari

5 januari 2018

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. Voor januari zijn dat zelfs 2 cursussen: Slaap en Slaapproblemen.

Bekijk details van Cursus maand januari

• Eén jaar Taal(huis)netwerk Oosterschelde

15 december 2017

Na één jaar Taalhuis(netwerk) pilot Goes breidde het Taalhuis(netwerk) Oosterschelde zich uit met een Taalhuis(netwerk) op Schouwen-Duiveland, en worden de eerste stappen gezet naar een verbinding met het Taalhuis(netwerk) in de gemeenten Reimerswaal en Borsele. Ook in Tholen komt in het voorjaar 2018 een Taalhuis(netwerk).

Bekijk details van Eén jaar Taal(huis)netwerk Oosterschelde

• Nieuw: de Zeeuwse Bibliotheken-app

11 december 2017

Al jouw bibliotheekzaken overzichtelijk in 1 app. Met deze handige app kan je onder meer zoeken in de catalogus, boeken reserveren en verlengen en openingstijden van alle vestigingen bekijken.

Bekijk details van Nieuw: de Zeeuwse Bibliotheken-app

• Bibliotheek Oosterschelde voldoet uitstekend aan landelijke normen

7 december 2017

Bibliotheek Oosterschelde heeft voor de derde maal op rij de officiële landelijke kwaliteitscertificering binnengehaald. De Stichting Certificering Openbare Bibliotheken heeft onlangs voor vier jaar haar goedkeuring gegeven aan de Bibliotheken Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen. Hierdoor mag de Bibliotheek zich opnieuw officieel 'openbare Bibliotheek' blijven noemen.

Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde voldoet uitstekend aan landelijke normen

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

4 december 2017

Lees onze nieuwsbrief van december. December is begonnen; de laatste maand van het jaar. Ook in deze feestmaand heeft de Bibliotheek weer veel te bieden. Leg bijvoorbeeld een mooie wintervoorraad aan tijdens onze boekverkoop of bekijk in onze vestigingen of catalogus ons aanbod over de feestdagen.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Cursus maand december

1 december 2017

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. Voor december zijn dat zelfs 2 cursussen: Geluk en Loslaten.

Bekijk details van Cursus maand december

• 14 december start Boekverkoop

21 november 2017

Vanaf 14 december kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Leg een leuke winter voorraad aan.

Bekijk details van 14 december start Boekverkoop

• Bibliotheek Oosterschelde wint ‘Social Sofa’

14 november 2017

De Bibliotheek Oosterschelde heeft een Social Sofa gewonnen met een landelijke wedstrijd. Deze unieke buitenbank, gemaakt van beton en versierd met mozaïek, wordt op 4 december onthuld voor de deur van Bieb in de buurt Krabbendijke, gevestigd in zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan 1. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Gedeputeerde Ben de Reu en wethouder Izac Vogelaar zullen de Social Sofa officieel aanbieden aan directeur Jannie van Vugt van Bibliotheek...

Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde wint ‘Social Sofa’

• Fotoproject in Bibliotheek Zierikzee

10 november 2017

Tot het einde van het jaar hangen er 20 foto's van het project Stoer Schouwen-Duiveland in de bibliotheek van Zierikzee. Het is een combinatie van eerder geexposeerde beelden én nieuw werk en zal regelmatig een beetje wisselen.

Bekijk details van Fotoproject in Bibliotheek Zierikzee

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

31 oktober 2017

Lees onze nieuwsbrief van november. In deze speciale herfsteditie lees je hoe je het meeste uit je abonnement haalt.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief