Resultaat 71 - 80 (van 186)

 • Bibliotheek Oosterschelde start Boekverkoop op 6 december

  20 november 2018

  Vanaf 6 december start bij veel vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde een Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Een mooie gelegenheid om een wintervoorraad aan te leggen.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde start Boekverkoop op 6 december

 • Cursus van de maand

  2 november 2018

  De cursus van de maand november: Thaise massage. De traditionele Thaise massage is dé manier om lichaam en geest in balans te brengen. Het is een van de oudste geneeswijzen ter wereld, die al zo’n 2.500 jaar wordt toegepast. In deze cursus leer je zelf op eenvoudige wijze een Thaise massage uitvoeren. Ook bekijken we wat zo’n massage precies inhoudt en welke banen op het lichaam van belang zijn.

  Bekijk details van Cursus van de maand

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  30 oktober 2018

  Lees onze nieuwsbrief van november; met een cadeau voor onze leden en leuke activiteiten rondom voeding, beweging en leefstijl.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Voeding centraal thema Nederland Leest 2018

  29 oktober 2018

  Het boek Je bent wat je leest staat in het middelpunt tijdens ‘Nederland Leest’ 2018 (1 t/m 30 november). Vanaf 1 november kunnen bibliotheekleden dit boek gratis afhalen in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde, zolang de voorraad strekt. Het thema van Nederland Leest 2018 is voeding.

  Bekijk details van Voeding centraal thema Nederland Leest 2018

 • Bibliotheek Zierikzee 5 jaar in Campus Cultura

  5 oktober 2018

  Feestelijke jubileumdriedaagse vol activiteiten in Bibliotheek Zierikzee. De Bibliotheek Zierikzee zit al 5 jaar in de Campus Cultura. Om dit te vieren start op woensdag 31 oktober een feestelijke driedaagse.

  Bekijk details van Bibliotheek Zierikzee 5 jaar in Campus Cultura

 • Cursus van de maand

  28 september 2018

  De cursus van de maand september: Je lichaam liegt nooit

  Bekijk details van Cursus van de maand

 • ‘AVG-proof’ je gereserveerde boek ophalen

  28 september 2018

  In verband met de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) privacywetgeving mogen we als Bibliotheek de gereserveerde boeken niet meer op achternaam van de Bibliotheekleden in de kast zetten.

  Bekijk details van ‘AVG-proof’ je gereserveerde boek ophalen

 • Nieuwsbrief september Taalhuis Oosterschelde

  21 september 2018

  In de Oosterschelderegio wordt steeds meer samengewerkt binnen de Taal(huis)netwerken. Steeds meer vindplaatsen sluiten aan, professionals en vrijwilligers blijven trainingen volgen en nieuwe taalactiviteiten worden opgezet en uitgerold. Sinds de pilot in 2017 van het Taalhuis Oosterschelde timmert de regio hard aan de weg! Inmiddels wordt in de gehele Oosterschelderegio gewerkt met Taal(huis)netwerken. In de Bevelandse gemeenten, Schouwen-Duiveland en sinds een aantal maanden ook in Tholen.

  Bekijk details van Nieuwsbrief september Taalhuis Oosterschelde

 • Bibliotheek Oosterschelde viert 10-jarig bestaan BoekStart

  17 september 2018

  Eind 2018 bestaat BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt het hele jaar door gevierd. Bijna alle Bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen vanuit de gemeente of op het consultatiebureau een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de Bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde viert 10-jarig bestaan BoekStart

 • Kinderboekenweek in de Bibliotheek: Kom erbij!

  17 september 2018

  Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Bibliotheek Oosterschelde organiseert ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema Vriendschap: ‘Kom erbij!’. De Bibliotheek is extra gezellig in oktober dus kom een kijkje nemen bij de activiteiten of kies een boek. Tijdens de Kinderboekenweek zijn er in veel vestigingen speciale tafels samengesteld met boeken over vriendschap.

  Bekijk details van Kinderboekenweek in de Bibliotheek: Kom erbij!