Resultaat 71 - 80 (van 140)

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  4 december 2017

  Lees onze nieuwsbrief van december. December is begonnen; de laatste maand van het jaar. Ook in deze feestmaand heeft de Bibliotheek weer veel te bieden. Leg bijvoorbeeld een mooie wintervoorraad aan tijdens onze boekverkoop of bekijk in onze vestigingen of catalogus ons aanbod over de feestdagen.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Cursus maand december

  1 december 2017

  Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. Voor december zijn dat zelfs 2 cursussen: Geluk en Loslaten.

  Bekijk details van Cursus maand december

 • 14 december start Boekverkoop

  21 november 2017

  Vanaf 14 december kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Leg een leuke winter voorraad aan.

  Bekijk details van 14 december start Boekverkoop

 • Bibliotheek Oosterschelde wint ‘Social Sofa’

  14 november 2017

  De Bibliotheek Oosterschelde heeft een Social Sofa gewonnen met een landelijke wedstrijd. Deze unieke buitenbank, gemaakt van beton en versierd met mozaïek, wordt op 4 december onthuld voor de deur van Bieb in de buurt Krabbendijke, gevestigd in zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan 1. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Gedeputeerde Ben de Reu en wethouder Izac Vogelaar zullen de Social Sofa officieel aanbieden aan directeur Jannie van Vugt van Bibliotheek...

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde wint ‘Social Sofa’

 • Fotoproject in Bibliotheek Zierikzee

  10 november 2017

  Tot het einde van het jaar hangen er 20 foto's van het project Stoer Schouwen-Duiveland in de bibliotheek van Zierikzee. Het is een combinatie van eerder geexposeerde beelden én nieuw werk en zal regelmatig een beetje wisselen.

  Bekijk details van Fotoproject in Bibliotheek Zierikzee

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  31 oktober 2017

  Lees onze nieuwsbrief van november. In deze speciale herfsteditie lees je hoe je het meeste uit je abonnement haalt.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Cursus maand november

  27 oktober 2017

  Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. In novemberis het de cursus: Digitale veiligheid: daar zorg je zelf voor!

  Bekijk details van Cursus maand november

 • Gratis cadeau van de Bieb

  24 oktober 2017

  Centraal tijdens Nederland Leest 2017 staat de roman Ik, robot van Isaac Asimov. Gedurende de maand november kan het boek gratis afgehaald worden in de Bibliotheek Oosterschelde, zolang de voorraad strekt. Het thema van Nederland Leest 2017: Robotica mèt schrijfexperiment met Ronald Giphart.

  Bekijk details van Gratis cadeau van de Bieb

 • Activiteiten Bibliotheek Kruiningen in oktober en november

  3 oktober 2017

  In de maand oktober kunnen bewoners van de gemeente Reimerswaal voor € 1,- met de buurtbus naar de Bibliotheek in Kruiningen. De Bibliotheek heeft hiervoor leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Bekijk hieronder het programma. Het project is in samenwerking met de gemeente Reimerswaal en Connexxion.

  Bekijk details van Activiteiten Bibliotheek Kruiningen in oktober en november

 • Bibliotheek Oosterschelde op BeleefPlusbeurs Goes

  29 september 2017

  BeleefPlus vindt dit jaar plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober in Goes. BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten...

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde op BeleefPlusbeurs Goes