Resultaat 71 - 80 (van 178)

 • Kinderboekenweek in de Bibliotheek: Kom erbij!

  17 september 2018

  Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Bibliotheek Oosterschelde organiseert ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema Vriendschap: ‘Kom erbij!’. De Bibliotheek is extra gezellig in oktober dus kom een kijkje nemen bij de activiteiten of kies een boek. Tijdens de Kinderboekenweek zijn er in veel vestigingen speciale tafels samengesteld met boeken over vriendschap.

  Bekijk details van Kinderboekenweek in de Bibliotheek: Kom erbij!

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  3 september 2018

  Lees onze nieuwsbrief van september; met ons nieuwe programma met activiteiten voor het najaar, ons Open Podium, diverse nieuwe cursussen en nog veel meer!

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Cursus van de maand

  3 september 2018

  De cursus van de maand september: Je lichaam liegt nooit

  Bekijk details van Cursus van de maand

 • Bibliotheek Goes start Taalkoor

  28 augustus 2018

  De Bibliotheek Oosterschelde start, in samenwerking met de Zeeuwse Muziekschool en SMWO, op 13 september met het Taalkoor. Het Taalkoor oefent iedere donderdagavond in de Bibliotheek Goes. Op zaterdag 8 september is de feestelijke start van het Taalkoor tijdens het Open podium in de Bibliotheek. Iedereen is van harte welkom mee te zingen.

  Bekijk details van Bibliotheek Goes start Taalkoor

 • Bibliotheek Oosterschelde organiseert 190 activiteiten dit najaar

  24 augustus 2018

  Het bruist van de activiteiten dit najaar in de bibliotheken van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het nieuwe programmaboekje van de bieb, dat eind augustus beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via www.bibliotheekoosterschelde.nl.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde organiseert 190 activiteiten dit najaar

 • Cursus van de maand

  2 juli 2018

  De cursus van de maand juli: Effectief communiceren.

  Bekijk details van Cursus van de maand

 • Opening Postcafé Schouwen-Duiveland

  26 juni 2018

  Bibliotheek Oosterschelde en SMWO starten samen een Postcafé. Het Postcafé is een plek waar je samen met vrijwilliger medewerkers je post kan doornemen. Zij helpen je gratis met advies en uitleg over je post. Het Postcafé is iedere maandag van 9.30-11.30 uur met ingang van maandag 2 juli.

  Bekijk details van Opening Postcafé Schouwen-Duiveland

 • Zomer(lezen) bij de Bibliotheek

  25 juni 2018

  De zomer wordt door veel mensen gebruikt om eens lekker ‘bij te lezen’. Of je nu op reis gaat of thuisblijft, wist je dat je materialen 6 weken kunt lenen? Hieraan zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Geen zin om met boeken te sjouwen? Kies dan een e-book. Nu gratis te leen voor jong en oud, via de VakantieBiebapp. Zowel voor leden als niet-leden!

  Bekijk details van Zomer(lezen) bij de Bibliotheek

 • Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

  22 juni 2018

  Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De app is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden. Ook een lidmaatschap is niet nodig. De VakantieBieb is geopend van 1 juli tot en met 31 augustus 2018.

  Bekijk details van Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

 • Open Podium Bibliotheek

  18 juni 2018

  De Bibliotheek Oosterschelde wil mensen aan elkaar verbinden door onder andere het bieden van een Open Podium voor leuke, aansprekende activiteiten. Presenteer jezelf met een niet-commerciële presentatie, lezing, workshop, voorstelling of andere activiteit. Een mooie gelegenheid om in het kort te laten zien wat jij te bieden hebt.

  Bekijk details van Open Podium Bibliotheek