Resultaat 61 - 70 (van 123)

• Activiteiten Bibliotheek Kruiningen in oktober en november

3 oktober 2017

In de maand oktober kunnen bewoners van de gemeente Reimerswaal voor € 1,- met de buurtbus naar de Bibliotheek in Kruiningen. De Bibliotheek heeft hiervoor leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Bekijk hieronder het programma. Het project is in samenwerking met de gemeente Reimerswaal en Connexxion.

Bekijk details van Activiteiten Bibliotheek Kruiningen in oktober en november

• Bibliotheek Oosterschelde op BeleefPlusbeurs Goes

29 september 2017

BeleefPlus vindt dit jaar plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober in Goes. BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten...

Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde op BeleefPlusbeurs Goes

• Cursus maand oktober: De meest voorkomende taalfouten te lijf

29 september 2017

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. In oktober is het de cursus: De meest voorkomende taalfouten te lijf.

Bekijk details van Cursus maand oktober: De meest voorkomende taalfouten te lijf

• Kinderboekenweek in de Bibliotheek: dat wordt griezelen!

25 september 2017

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Bibliotheek Oosterschelde organiseert ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema ‘Gruwelijk eng!’. Vanaf woensdagmiddag 4 oktober is de Bibliotheek omgetoverd tot een griezelparadijs. Kom ook bibberen en griezelen in de Bieb!

Bekijk details van Kinderboekenweek in de Bibliotheek: dat wordt griezelen!

• De Zeeuwse Bibliotheken helpen volwassenen met verbeteren taalvaardigheid

8 september 2017

Inwoners van Zeeland die moeite hebben met lezen en schrijven, kunnen een flinke steun in de rug krijgen van de Zeeuwse Bibliotheken. Zij bieden onder meer hulp in de vorm van Taalcafés, Taalhuizen en een Taalpunt.

Bekijk details van De Zeeuwse Bibliotheken helpen volwassenen met verbeteren taalvaardigheid

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

5 september 2017

Lees onze nieuwsbrief van september en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals diverse voordelen met je biebpas en lezingen.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Cursus van de maand september: Pesten op de werkvloer

4 september 2017

Word je gepest op het werk of is een vriend of collega slachtoffer? Pestgedrag op de werkvloer komt veel voor. Om hoeveel slachtoffers gaat het? Wat zijn de verschillende vormen van pestgedrag? Wat kun je doen als slachtoffer of collega? Deze cursus van de maand geeft je de informatie die je nodig hebt én biedt stof tot nadenken over een veelvoorkomend probleem. Ontdek hoe je het beste met pesten tijdens het werk kunt omgaan.

Bekijk details van Cursus van de maand september: Pesten op de werkvloer

• Opening Taalhuis Schouwen-Duiveland

1 september 2017

Op 6 september, in de Week van de Alfabetisering, wordt het Taalhuis Schouwen-Duiveland officieel geopend. Bij het Taalpunt kan iedereen terecht die beter wil leren lezen en schrijven.

Bekijk details van Opening Taalhuis Schouwen-Duiveland

• Goes Kinderstad in de Bibliotheek

11 augustus 2017

Kom naar de Bibliotheek tijdens Goes Kinderstad! Speciale workshop voor kinderen: Hoe maak je van een verhaal een boek?

Bekijk details van Goes Kinderstad in de Bibliotheek

• Gratis online cursus: De balans tussen werk & thuis

1 augustus 2017

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. In augustus is het de cursus: De balans tussen werk & thuis.

Bekijk details van Gratis online cursus: De balans tussen werk & thuis