Resultaat 51 - 60 (van 154)

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

3 september 2018

Lees onze nieuwsbrief van september; met ons nieuwe programma met activiteiten voor het najaar, ons Open Podium, diverse nieuwe cursussen en nog veel meer!

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Cursus van de maand

3 september 2018

De cursus van de maand september: Je lichaam liegt nooit

Bekijk details van Cursus van de maand

• Bibliotheek Goes start Taalkoor

28 augustus 2018

De Bibliotheek Oosterschelde start, in samenwerking met de Zeeuwse Muziekschool en SMWO, op 13 september met het Taalkoor. Het Taalkoor oefent iedere donderdagavond in de Bibliotheek Goes. Op zaterdag 8 september is de feestelijke start van het Taalkoor tijdens het Open podium in de Bibliotheek. Iedereen is van harte welkom mee te zingen.

Bekijk details van Bibliotheek Goes start Taalkoor

• Bibliotheek Oosterschelde organiseert 190 activiteiten dit najaar

24 augustus 2018

Het bruist van de activiteiten dit najaar in de bibliotheken van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het nieuwe programmaboekje van de bieb, dat eind augustus beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via www.bibliotheekoosterschelde.nl.

Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde organiseert 190 activiteiten dit najaar

• Cursus van de maand

2 juli 2018

De cursus van de maand juli: Effectief communiceren.

Bekijk details van Cursus van de maand

• Opening Postcafé Schouwen-Duiveland

26 juni 2018

Bibliotheek Oosterschelde en SMWO starten samen een Postcafé. Het Postcafé is een plek waar je samen met vrijwilliger medewerkers je post kan doornemen. Zij helpen je gratis met advies en uitleg over je post. Het Postcafé is iedere maandag van 9.30-11.30 uur met ingang van maandag 2 juli.

Bekijk details van Opening Postcafé Schouwen-Duiveland

• Zomer(lezen) bij de Bibliotheek

25 juni 2018

De zomer wordt door veel mensen gebruikt om eens lekker ‘bij te lezen’. Of je nu op reis gaat of thuisblijft, wist je dat je materialen 6 weken kunt lenen? Hieraan zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Geen zin om met boeken te sjouwen? Kies dan een e-book. Nu gratis te leen voor jong en oud, via de VakantieBiebapp. Zowel voor leden als niet-leden!

Bekijk details van Zomer(lezen) bij de Bibliotheek

• Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

22 juni 2018

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De app is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden. Ook een lidmaatschap is niet nodig. De VakantieBieb is geopend van 1 juli tot en met 31 augustus 2018.

Bekijk details van Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

• Open Podium Bibliotheek

18 juni 2018

De Bibliotheek Oosterschelde wil mensen aan elkaar verbinden door onder andere het bieden van een Open Podium voor leuke, aansprekende activiteiten. Presenteer jezelf met een niet-commerciële presentatie, lezing, workshop, voorstelling of andere activiteit. Een mooie gelegenheid om in het kort te laten zien wat jij te bieden hebt.

Bekijk details van Open Podium Bibliotheek

• De Voorleeshoek

11 juni 2018

Vanaf januari 2018 is het totale aanbod van voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek te bekijken voor bibliotheekleden. Ouders en kinderen kunnen in de Bibliotheek naar de voorleesfilmpjes kijken of thuis inloggen met hun lidmaatschapsnummer en zullen zo elke week verrast worden met nieuwe verhalen.

Bekijk details van De Voorleeshoek