Resultaat 51 - 60 (van 173)

 • Bekijk de nieuwsbrief van februari

  30 januari 2019

  Lees onze nieuwsbrief van september; met ons nieuwe programma met activiteiten voor het najaar, ons Open Podium, diverse nieuwe cursussen en nog veel meer!

  Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van februari

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  4 januari 2019

  Lees onze nieuwsbrief van januari; met ons nieuwe half-jaar programma 2019, nieuwe openingstijden en veel leuke activiteiten voor jong en oud.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Nieuwe activiteiten bij Bibliotheek Oosterschelde

  4 januari 2019

  Het bruist van de activiteiten in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het nieuwe programmaboekje van de bieb, dat medio januari beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via deze site.

  Bekijk details van Nieuwe activiteiten bij Bibliotheek Oosterschelde

 • Online Bibliotheek stopt met cursussen in 2019

  3 januari 2019

  Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Dit betekent dat je in 2019 geen nieuwe cursus meer kunt starten.

  Bekijk details van Online Bibliotheek stopt met cursussen in 2019

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  30 november 2018

  Lees onze nieuwsbrief van december; met nieuwe tarieven, Boekverkoop, de nieuwste gratis online cursus voor leden en veel leuke activiteiten.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Cursus van de maand

  30 november 2018

  De cursus van de maand december: Even snel je telefoon pakken en een kiekje maken. We doen het dagelijks. Maar wist je dat je met je smartphone ook echt professionele foto’s kunt maken? Een goede smartphonefoto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een klein beetje creativiteit. In deze cursus leer je op een andere manier naar de mensen en objecten om je heen kijken, om uiteindelijk het perfecte plaatje te schieten.

  Bekijk details van Cursus van de maand

 • Per 1 januari nieuwe openingstijden

  27 november 2018

  De Bibliotheken Zierikzee, Burgh-Haamstede, Kruiningen en ’s-Heer Arendskerke krijgen vanaf 1 januari 2019 nieuwe openingstijden namelijk:

  Bekijk details van Per 1 januari nieuwe openingstijden

 • Tarieven per januari 2019

  23 november 2018

  Vanaf 2019 gelden nieuwe tarieven voor onze diensten. Door verhoging van de btw van 6% naar 9% en door prijsindexering worden de tarieven van de abonnementen verhoogd. Voor digitale abonnementen gelden landelijk vastgestelde tarieven.

  Bekijk details van Tarieven per januari 2019

 • Bibliotheek Oosterschelde start Boekverkoop op 6 december

  20 november 2018

  Vanaf 6 december start bij veel vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde een Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Een mooie gelegenheid om een wintervoorraad aan te leggen.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde start Boekverkoop op 6 december

 • Cursus van de maand

  2 november 2018

  De cursus van de maand november: Thaise massage. De traditionele Thaise massage is dé manier om lichaam en geest in balans te brengen. Het is een van de oudste geneeswijzen ter wereld, die al zo’n 2.500 jaar wordt toegepast. In deze cursus leer je zelf op eenvoudige wijze een Thaise massage uitvoeren. Ook bekijken we wat zo’n massage precies inhoudt en welke banen op het lichaam van belang zijn.

  Bekijk details van Cursus van de maand