Resultaat 51 - 60 (van 140)

 • Vakantiebieb 2018

  24 mei 2018

  Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

  Bekijk details van Vakantiebieb 2018

 • Bekijk onze nieuwsbrief van de maand mei

  1 mei 2018

  Lees onze nieuwsbrief van april; met veel leuke activiteiten en voordelen voor jong en oud. Bekijk ook ons nieuwe activiteiten aanbod.

  Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van de maand mei

 • Maak iemand ook lid van de bieb en ontvang allebei twee kado's!

  16 april 2018

  Het enige wat je hoeft te doen is buren, familieleden, vrienden of kennissen ook lid maken van de Bibliotheek Oosterschelde. Dan ontvangen jullie allebei een Zeeuwse mok met Zeeuwse bonbons én een tegoedbon t.w.v. €10 voor een activiteit naar keuze uit onze agenda.

  Bekijk details van Maak iemand ook lid van de bieb en ontvang allebei twee kado's!

 • Twee Zeeuwse Voorleeskampioenen 2018

  13 april 2018

  De Zeeuwse Bibliotheken doen mee aan twee landelijke voorleeswedstrijden: de Nationale Voorleeswedstrijd (voor leerlingen uit groep 7 en 8) en de Pabo Voorleeswedstrijd voor studenten.

  Bekijk details van Twee Zeeuwse Voorleeskampioenen 2018

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  3 april 2018

  Lees onze nieuwsbrief van april; met veel leuke activiteiten en voordelen voor jong en oud. Bekijk ook ons nieuwe activiteiten aanbod.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Bibliotheek Heinkenszand start met Taalcafé

  26 maart 2018

  De Bibliotheek Oosterschelde is, in samenwerking met Taalclub Borsele, een Taalcafé in de Bibliotheek Heinkenszand gestart. Het Taalcafé is een goede plek om te oefenen met de Nederlandse taal en nieuwe mensen te leren kennen. Ook is het een plek waar je ervaringen kunt delen. Het Taalcafé is elke donderdag open van 14.00 – 15.30 uur.

  Bekijk details van Bibliotheek Heinkenszand start met Taalcafé

 • Opening nieuw Leespunt Hansweert

  16 maart 2018

  De Bibliotheek Oosterschelde opent 22 maart een nieuw Leespunt in brede school De Kolk aan Eendracht 1d te Hansweert. De oude locatie in Marie-Oord is inmiddels gesloten.

  Bekijk details van Opening nieuw Leespunt Hansweert

 • Boekenweek in de bieb

  12 maart 2018

  Bij de Bibliotheek Oosterschelde staat tijdens de Boekenweek (10 t/m 18 maart) in het teken van het thema ‘Natuur’. Alle bezoekers ontvangen een kaart van growingpaper. Hiermee kun je zelf een veldboeket kweken. In diverse vestigingen zijn er literaire landkaarten. Op deze uitvouwbare kaart is ons land prachtig vormgegeven in tekst. De twaalf provincies zijn opgetekend uit boekfragmenten die een natuurlandschap omschrijven.

  Bekijk details van Boekenweek in de bieb

 • Bekijk details van Ouders van basisschoolleerlingen gezocht in de gemeente Goes

 • Zeeuwse Bibliotheken bieden ondersteuning bij belastingaangifte

  2 maart 2018

  Vanaf 1 maart 2017 bieden de Zeeuwse Bibliotheken hulp bij het omgaan met de digitale overheid, zoals de belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen. Mensen kunnen in de Bibliotheek terecht voor gratis computer- en internetgebruik. Sommige Bibliotheken organiseren ook gratis spreekuren voor hulp bij aangifte. Ook niet-leden van de Bibliotheek kunnen kosteloos gebruikmaken van deze service.

  Bekijk details van Zeeuwse Bibliotheken bieden ondersteuning bij belastingaangifte