Resultaat 191 - 194 (van 194)

 • Winnaars voorronde voorleeswedstrijd bekend

  20 januari 2016

  Dit jaar werd de voorronde op een nieuwe manier gehouden. Van de voorleeskampioenen werden filmpjes gemaakt en naar Bibliotheek Oosterschelde gemaild. Het niveau van de voorlezers lag ook dit jaar weer erg hoog. Goed voorbereid zaten zij klaar, vaak op hele leuke voorleesplekken en voorleesstoelen, om op film vastgelegd te worden.

  Bekijk details van Winnaars voorronde voorleeswedstrijd bekend

 • Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

  9 maart 2020

  Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek beveiligd computer- en internetgebruik. De ingevulde aangifte kan kosteloos worden geprint. Deze gratis faciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek.

  Bekijk details van Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

 • Gratis workshop creatief schrijven

  19 april 2019

  Altijd al willen starten met schrijven of wil je dat ene verhaal dat je al zo lang wilt vertellen op papier zetten? De Bibliotheek Oosterschelde organiseert een gratis workshop creatief schrijven tijdens de Zeeuwse Uitmarkt op 18 mei in Hotel & Brasserie Katoen.

  Bekijk details van Gratis workshop creatief schrijven

 • Vakantiebieb 2018

  24 mei 2018

  Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

  Bekijk details van Vakantiebieb 2018