Resultaat 171 - 173 (van 173)

• Winnaars voorronde voorleeswedstrijd bekend

20 januari 2016

Dit jaar werd de voorronde op een nieuwe manier gehouden. Van de voorleeskampioenen werden filmpjes gemaakt en naar Bibliotheek Oosterschelde gemaild. Het niveau van de voorlezers lag ook dit jaar weer erg hoog. Goed voorbereid zaten zij klaar, vaak op hele leuke voorleesplekken en voorleesstoelen, om op film vastgelegd te worden.

Bekijk details van Winnaars voorronde voorleeswedstrijd bekend

• Gratis workshop creatief schrijven

19 april 2019

Altijd al willen starten met schrijven of wil je dat ene verhaal dat je al zo lang wilt vertellen op papier zetten? De Bibliotheek Oosterschelde organiseert een gratis workshop creatief schrijven tijdens de Zeeuwse Uitmarkt op 18 mei in Hotel & Brasserie Katoen.

Bekijk details van Gratis workshop creatief schrijven

• Vakantiebieb 2018

24 mei 2018

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van Vakantiebieb 2018