Resultaat 121 - 130 (van 148)

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

30 januari 2017

Lees onze nieuwsbrief van februari en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals diverse voordelen met je biebpas en lezingen.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Kids College on Tour komt naar Kruiningen VOL

27 januari 2017

Zit je in groep 6, 7 of 8? Ben je nieuwsgierig en wil je meer leren over de hersenen? Kom dan woensdagmiddag 8 februari naar de Bibliotheek Kruiningen en krijg college van een echte onderzoeker! Het Wetenschapsknooppunt Zeeland organiseert in samenwerking met University College Roosevelt en de Bibliotheek Oosterschelde het eerste Kids College On Tour!

Bekijk details van Kids College on Tour komt naar Kruiningen VOL

• Gratis peuterworkshop voor jou en je kleintje!

19 december 2016

In januari organiseren wij leuke, gezellige ochtend voor peuters in diverse Bibliotheken. Het thema van deze ochtenden is 'Voorlezen' en staat in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Tijdens deze gratis Boekstartochtend wordt er een verhaal voorgelezen en kunnen de kinderen gezellig meedoen door te bewegen, spelen en te zingen.

Bekijk details van Gratis peuterworkshop voor jou en je kleintje!

• Winnaars voorronde voorleeswedstrijd bekend

19 december 2016

Dit jaar werd de voorronde weer op dezelfde manier als vorig jaar gehouden. Van de voorleeskampioenen werden filmpjes gemaakt en naar Bibliotheek Oosterschelde gemaild. Het niveau van de voorlezers lag ook dit jaar weer erg hoog! Goed voorbereid zaten zij klaar, vaak op hele leuke voorleesplekken en voorleesstoelen, om op film vastgelegd te worden.

Bekijk details van Winnaars voorronde voorleeswedstrijd bekend

• Gewijzigde openingstijden Bibliotheek Oosterschelde tijdens feestdagen

6 december 2016

In verband met de komende feestdagen hebben alle vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde gewijzigde openingstijden op: 2e Kerstdag, maandag 26 december gesloten

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden Bibliotheek Oosterschelde tijdens feestdagen

• Nieuw bij de Bibliotheek: Online kaarten bestellen via onze website

5 december 2016

Vanaf heden kunnen klanten voor alle activiteiten van de Bibliotheek Oosterschelde online een plek reserveren of een kaart bestellen en af rekenen vanachter hun computer. Direct thuis kaarten bestellen, betalen en printen!

Bekijk details van Nieuw bij de Bibliotheek: Online kaarten bestellen via onze website

• Boekverkoop in de Bibliotheek

5 december 2016

Vanaf 9 december kun je weer je slag slaan om een mooie wintervoorraad aan te leggen tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen in de vestigingen Goes, Heinkenszand, Zierikzee, Bruinisse, Burgh Haamstede en 's Gravenpolder.

Bekijk details van Boekverkoop in de Bibliotheek

• DigiTaal: cursussen & workshops

2 december 2016

Wil je starten met een nieuw apparaat of programma en vind je het leuker om dit samen met anderen te doen? Ontwikkel je DigiTaal! De Bibliotheek Oosterschelde organiseert allerlei activiteiten, cursussen en workshops. Wij staan garant voor professionele docenten, aantrekkelijke prijzen en een prettige leeromgeving. De prijzen zijn inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.

Bekijk details van DigiTaal: cursussen & workshops

• Bibliotheek Oosterschelde en OdyZee Kloetinge werken samen aan leesmotivatie

11 november 2016

Het OdyZee College in Kloetinge en de Bibliotheek Oosterschelde gaan samenwerken in het project 'Meer Lezen'. OdyZee is een school voor kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum.

Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde en OdyZee Kloetinge werken samen aan leesmotivatie

• De Bibliotheek introduceert ‘Online cursussen van de Bibliotheek’

1 november 2016

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van De Bibliotheek introduceert ‘Online cursussen van de Bibliotheek’