Resultaat 121 - 123 (van 123)

• Ontdek Duitsland tijdens de Boekenweek in de Bibliotheek

7 maart 2016

Van 12 t/m 20 maart is het Boekenweek en besteden wij, de Bibliotheek Oosterschelde, aandacht aan boeken, schrijvers, cultuur en geschiedenis van ons buurland Duitsland. Nederland en Duitsland worden steeds betere vrienden. Er is steeds meer waardering over en weer. Daarom is dit jaar het thema van de Boekenweek: ‘Duitsland, was ich nog zu sagen hätte’.

Bekijk details van Ontdek Duitsland tijdens de Boekenweek in de Bibliotheek

• Winnaars voorronde voorleeswedstrijd bekend

20 januari 2016

Dit jaar werd de voorronde op een nieuwe manier gehouden. Van de voorleeskampioenen werden filmpjes gemaakt en naar Bibliotheek Oosterschelde gemaild. Het niveau van de voorlezers lag ook dit jaar weer erg hoog. Goed voorbereid zaten zij klaar, vaak op hele leuke voorleesplekken en voorleesstoelen, om op film vastgelegd te worden.

Bekijk details van Winnaars voorronde voorleeswedstrijd bekend

• Vakantiebieb 2018

24 mei 2018

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van Vakantiebieb 2018