Resultaat 121 - 130 (van 165)

 • Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek

  17 mei 2017

  In de Bibliotheek kun je vanaf nu gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

  Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek

 • Taxateur Arie Molendijk komt naar Bibliotheek Goes

  15 mei 2017

  De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam komt vrijdag 16 juni naar de Bibliotheek van Goes aan de Oostwal 34, om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels voor het publiek op hun waarde schatten.

  Bekijk details van Taxateur Arie Molendijk komt naar Bibliotheek Goes

 • Gratis sollicitatietraining in Bibliotheek Goes

  6 april 2017

  Vanaf april 2017 biedt de Bibliotheek Oosterschelde werkzoekenden de mogelijkheid om met korte filmpjes te leren hoe ze werk kunnen zoeken. Bijzonder aan deze training is dat alles op een rustige manier wordt uitgelegd. Je kunt de filmpjes zo vaak bekijken als je wilt. Een begeleider helpt je als dat nodig is. Bij de training hoort ook een werkboek met oefeningen en kan worden gebruikt bij het zoeken naar werk. Op dinsdag 18 april a.s. vindt van 14.30-16.00 uur de eerste bijeenkomst plaats. Deelname...

  Bekijk details van Gratis sollicitatietraining in Bibliotheek Goes

 • Prijsuitreiking fotowedstrijd 2016 “Breng Borsele in beeld”.

  29 maart 2017

  De gemeente Borsele en de Culturele Raad Borsele hebben in 2016 voor de zevende keer een fotowedstrijd georganiseerd. Het thema dat jaar was “Breng Borsele in beeld”. Aan het eind van elke maand is uit de inzendingen steeds een maandwinnaar gekozen. Uit deze 12 maandwinnaars heeft een jury dé jaarwinnaar gekozen. Deze prijswinnaar zal bekend worden gemaakt op zaterdag 22 april a.s. om 14:00 uur in het de Bibliotheek, Stengeplein 1 te Heinkenszand. Daar zullen alle winnende maandfoto’s ook enige...

  Bekijk details van Prijsuitreiking fotowedstrijd 2016 “Breng Borsele in beeld”.

 • Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

  28 maart 2017

  In verband met de komende feestdagen hebben alle vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde gewijzigde openingstijden op:

  Bekijk details van Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

 • Nieuw in ‘Mijn Bibliotheek’

  27 maart 2017

  Je kunt nu je persoonlijke gegevens aanpassen in Mijn Bibliotheek zoals e-mailadres, telefoonnummer en woonadres.

  Bekijk details van Nieuw in ‘Mijn Bibliotheek’

 • Bibliotheek Oosterschelde werkt samen met Prokino

  24 maart 2017

  Dankzij een samenwerking tussen Kinderdagverblijf Prokino en Bibliotheek Oosterschelde, heeft Prokino nu 3 opgeleide voorleescoördinatoren. Zij hebben de cursus ‘Voorleescoördinator in de kinderopvang’ gevolgd en hebben hiervoor een certificaat ontvangen. Tijdens deze cursus, die onderdeel uitmaakt van het project ‘BoekStart in de Kinderopvang’, schrijven de cursisten een leesplan, leren met een iPad werken rondom digitale prentenboeken, apps en uitbreiding woordenschat en richten een fysieke...

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde werkt samen met Prokino

 • Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

  17 maart 2017

  De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

  Bekijk details van Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  27 februari 2017

  Lees onze nieuwsbrief van maart en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en demonstraties.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Zeeuwse Bibliotheken bieden ondersteuning bij belastingaangifte

  23 februari 2017

  Vanaf 1 maart 2017 bieden de Zeeuwse Bibliotheken hulp bij het omgaan met de digitale overheid, zoals de belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen. Mensen kunnen in de Bibliotheek terecht voor gratis computer- en internetgebruik. Ook niet-leden van de Bibliotheek kunnen kosteloos gebruikmaken van deze service.

  Bekijk details van Zeeuwse Bibliotheken bieden ondersteuning bij belastingaangifte