Resultaat 101 - 110 (van 148)

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  3 juli 2017

  Lees onze nieuwsbrief van juli. In deze speciale zomereditie lees je hoe je het meeste uit je abonnement haalt.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Spannende Boeken Weken in de Bieb

  2 juni 2017

  Lees mee van 9 tot en met 25 juni tijdens de Spannende Boeken Weken. Het thema is Je vakantie begint met boeken, lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping. In een aantal vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde worden de thrillers handig bij elkaar op een tafel gepresenteerd.

  Bekijk details van Spannende Boeken Weken in de Bieb

 • Bekijk onze laatste nieuwsbrief

  2 juni 2017

  Lees onze nieuwsbrief van juni en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en demonstraties.

  Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

 • Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open

  29 mei 2017

  Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

  Bekijk details van Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open

 • 1 Juni start Boekverkoop

  24 mei 2017

  Vanaf 1 juni kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen.

  Bekijk details van 1 Juni start Boekverkoop

 • Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek

  17 mei 2017

  In de Bibliotheek kun je vanaf nu gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

  Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek

 • Taxateur Arie Molendijk komt naar Bibliotheek Goes

  15 mei 2017

  De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam komt vrijdag 16 juni naar de Bibliotheek van Goes aan de Oostwal 34, om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels voor het publiek op hun waarde schatten.

  Bekijk details van Taxateur Arie Molendijk komt naar Bibliotheek Goes

 • Gratis sollicitatietraining in Bibliotheek Goes

  6 april 2017

  Vanaf april 2017 biedt de Bibliotheek Oosterschelde werkzoekenden de mogelijkheid om met korte filmpjes te leren hoe ze werk kunnen zoeken. Bijzonder aan deze training is dat alles op een rustige manier wordt uitgelegd. Je kunt de filmpjes zo vaak bekijken als je wilt. Een begeleider helpt je als dat nodig is. Bij de training hoort ook een werkboek met oefeningen en kan worden gebruikt bij het zoeken naar werk. Op dinsdag 18 april a.s. vindt van 14.30-16.00 uur de eerste bijeenkomst plaats. Deelname...

  Bekijk details van Gratis sollicitatietraining in Bibliotheek Goes

 • Prijsuitreiking fotowedstrijd 2016 “Breng Borsele in beeld”.

  29 maart 2017

  De gemeente Borsele en de Culturele Raad Borsele hebben in 2016 voor de zevende keer een fotowedstrijd georganiseerd. Het thema dat jaar was “Breng Borsele in beeld”. Aan het eind van elke maand is uit de inzendingen steeds een maandwinnaar gekozen. Uit deze 12 maandwinnaars heeft een jury dé jaarwinnaar gekozen. Deze prijswinnaar zal bekend worden gemaakt op zaterdag 22 april a.s. om 14:00 uur in het de Bibliotheek, Stengeplein 1 te Heinkenszand. Daar zullen alle winnende maandfoto’s ook enige...

  Bekijk details van Prijsuitreiking fotowedstrijd 2016 “Breng Borsele in beeld”.

 • Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

  28 maart 2017

  In verband met de komende feestdagen hebben alle vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde gewijzigde openingstijden op:

  Bekijk details van Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen