Betaal via automatische incasso en bespaar ieder jaar € 5,00

Betalen via automatische incasso is makkelijk en net zo veilig als betalen via acceptgiro. Veel leden van de Bibliotheek betalen al via automatische incasso, jij ook?

De voordelen van het betalen via automatische incasso:

  1. Met de automatische (doorlopende) incasso betaal je altijd op tijd. Je machtigt ons en je hebt er verder geen omkijken naar. Gemakkelijk!
  2. Betaal je per automatische incasso, dan gebruiken wij minder papier en besparen we op verzendkosten van de acceptgiro. Milieuvriendelijk, en door die besparing meer geld beschikbaar voor de collectie en activiteiten.
  3. De contributie van Bibliotheek Oosterschelde wordt jaarlijks automatisch van je rekening afgeschreven. Ben je het niet eens met de afschrijving? Dan kun je deze binnen 56 dagen zonder opgave van reden laten terugboeken.

Het overstappen op automatische incasso is eenvoudig:

  • Vul nu je gegevens in op het formulier, dan wordt het abonnementsgeld jaarlijks automatisch afgeschreven van je rekening. 
  • Als je je bedenkt, kun je de machtiging op elk moment intrekken, geef dit door aan de balie van de Bibliotheek.
  • Heb je thuis een acceptgiro ontvangen? Gebruik de machtigingskaart die aan de acceptgiro zit. Vul deze in en stuur het op naar: ZB | Bibliotheek van Zeeland, Antwoordnummer 69, 4330 VB Middelburg, of lever deze in bij de Bibliotheek.

Geef je e-mailadres door
Vul ook je e-mailadres in, je ontvangt dan voortaan per e-mail bericht als er een reservering klaarstaat of vlak voordat je je materialen moet inleveren. En via de maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Erg handig en beter voor het milieu. Geef je e-mailadres door via Mijn Bibliotheek.

 

Automatische incasso informatie

Het incassant ID van de Zeeuwse bibliotheken is: NL900ZZZ201353180000. Onze naam als incassant is ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. De incasso voor de jaarabonnementen vindt plaats, direct na de vervaldatum, zo rond het einde van de maand. De machtiging stopt automatisch als je je abonnement stopzet of als je ons schriftelijk of per mail laat weten dat je niet meer via automatische incasso wilt betalen.