Ledenadministratie

Met één van onze verschillende lenerskaarten leen je gratis boeken, e-books, cd's, dvd's of bijvoorbeeld luisterboeken voor drie weken.

Hoe word je lid?

  • Je kunt hier direct online lid worden via een pc of laptop.
    Na inschrijving en betaling via iDEAL sturen we je een tijdelijk pasnummer toe, waarmee je direct kunt lenen. Maar let op: hier kun je nog geen e-books mee lenen. Binnen een paar werkdagen wordt je persoonlijke Bibliotheekpas thuisgestuurd.
  • Of kom tijdens onze openingstijden naar de klantenservicebalie van de Bibliotheek. Neem een geldig legitimatiebewijs mee. Samen met onze medewerkers kies je de pas die bij je past. Wanneer je nog thuiswonende kinderen hebt die jonger zijn dan 18 jaar kun je hen gelijktijdig gratis inschrijven. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid. Wij zien je graag in onze Bibliotheek, onder het motto: Alles inclusief, wel zo gemakkelijk.

De Bibliotheekpas = ook een kortingspas!

Word lid van de Bibliotheek en er gaat een wereld aan boeken, cd’s, dvd’s en luisterboeken voor je open. En dat niet alleen, de Bibliotheek organiseert regelmatig filmavonden, lezingen, (kinder)voorstellingen en informatieavonden.

Je kunt met je pas ook gratis verlengen en reserveren uit de hele Zeeuwse collectie. Als lid van de Bibliotheek Oosterschelde heb je de keuze uit meer dan een miljoen titels die allemaal te vinden zijn in onze catalogus.

Als lid krijg je op vertoon van je Bibliotheekpas korting op activiteiten, cursussen en workshops, (mede) georganiseerd door de Bibliotheek.

Tot slot kun je met de Zeeuwse Bibliotheekpas materialen lenen en inleveren bij iedere Bibliotheek in heel Zeeland.