BoekStart

Gratis BoekStartkoffertje

Lid zijn van de Bibliotheek is voor kinderen altijd gratis. Bij het lidmaatschap krijg je voor je baby/peuter een gratis BoekStart-koffer; een koffertje met boekjes voor de allerkleinsten die je kunt ophalen in de Bibliotheek. Onze bibliotheekmedewerkers staan klaar om je tips te geven over voorlezen en geschikte babyboekjes aan te wijzen.

Meer informatie over BoekStart

Activiteiten voor kleintjes

De Bibliotheek organiseert gezellige en leerzame (digitale) BoekStartactiviteiten in de vorm van gratis voorleesmomentjes voor jou en je kindje (0-4). Luisteren, bewegen of zingen en gezellig met andere jonge (groot)ouders of verzorgers tips opdoen en uitwisselen. Neem een kijkje in onze agenda en meld je aan.

Naar de agenda

BoekStartcoach en Babybieb

Onze BoekStartcoach is regelmatig aanwezig in de consultatiebureaus in de gemeenten Borsele en Tholen om op een laagdrempelige manier in het gesprek te gaan met ouders over het belang van voorlezen in relatie tot taalontwikkeling. 
Daarnaast organiseert de BoekStartcoach interessante workshops (Babybiebs) voor jou en je kindje (0-2) met iedere keer een ander onderwerp.

Naar de agenda

Jeugd 0-6 jaar

Hier vind je informatie over onze nieuwste boeken, voorleesfilmpjes, ebooks, luisterboeken en mediawijsheid.

Neem een kijkje


Boekentips voor kinderen

Baby

Dreumes

Peuter