Stefanie gaat voor ‘Winst’Het favoriete e-book van Stefanie van der Goes van Bibliotheek Zeeuw-Vlaanderen is ‘Winst’ van Annemarie van Gaal. ‘Ik gebruik boeken om kennis te maken met een wereld die mij vreemd is, waar ik niks mee heb en waar ik ook nooit zal komen’, zegt Stefanie.

Lid van de Bibliotheek?

Met je biebpas heb je keuze uit duizenden e-books! Vraag nu een gratis webaccount aan waarmee je gratis e-books leent.

Nog geen lid van de Bibliotheek?

Regel dan vandaag nog je lidmaatschap. Je hebt keuze uit duizenden e-books, ruim twee miljoen boeken, films, tijdschriften, muziek en games en allerlei leuke activiteiten! Vanaf € 14,50 per jaar.

Het #FavEbook van Andjenie van Bibliotheek Oosterschelde is ‘Après-ski’ van Suzanne Vermeer‘Dit verhaal is zo goed geschreven dat je er in één keer doorheen wilt’ Dit is een heel spannend boek, maar dat zie je aan het omslag niet af. Daarop staat een vredig sneeuwlandschap. Het verhaal is helemaal niet vredig. Het is wel meeslepend. Een criminele bende, een ontvoering, achtervolgingen, een liquidatie, er gebeurt van alles in die maagdelijke sneeuw.

Het #FavEbook van Marileen van Bibliotheek Vlissingen is ‘De weduwnaar’ van Kluun‘Een mooie afsluiter van een heel tragisch verhaal’ Dit is het vervolg op Komt een vrouw bij de dokter. Dat was een erg heftig boek. De hoofdpersoon, Stijn, verliest zijn vrouw aan kanker. Aan het eind van het boek was ik net als vele anderen heel emotioneel. Ik weet nog dat ik in de trein zat en mijn tranen probeerde weg te slikken.