E-books lenen

Via de online Bibliotheek heb je toegang tot ruim 25.000 e-books. Leen tot 10 e-books tegelijk. Lees op je telefoon, tablet, e-reader, pc of laptop. E-books blijven 3 weken op je boekenplank staan.

Het favoriete ebook van Marileen van Bibliotheek Vlissingen is ‘De weduwnaar’ van Kluun‘. Een mooie afsluiter van een heel tragisch verhaal’ Dit is het vervolg op Komt een vrouw bij de dokter. Dat was een erg heftig boek. De hoofdpersoon, Stijn, verliest zijn vrouw aan kanker. Aan het eind van het boek was ik net als vele anderen heel emotioneel. Ik weet nog dat ik in de trein zat en mijn tranen probeerde weg te slikken.

Lid van de Bibliotheek?

Met je biebpas heb je keuze uit duizenden e-books! Vraag nu een gratis webaccount aan waarmee je gratis e-books leent.

Nog geen lid van de Bibliotheek?

Regel dan vandaag nog je lidmaatschap. Je hebt keuze uit duizenden e-books, ruim twee miljoen boeken, films, tijdschriften, muziek en games en allerlei leuke activiteiten! Vanaf € 17,50 per jaar.

Het favoriete ebook van Andjenie van Bibliotheek Oosterschelde is ‘Après-ski’ van Suzanne Vermeer‘. Dit verhaal is zo goed geschreven dat je er in één keer doorheen wilt’ Dit is een heel spannend boek, maar dat zie je aan het omslag niet af. Daarop staat een vredig sneeuwlandschap. Het verhaal is helemaal niet vredig. Het is wel meeslepend. Een criminele bende, een ontvoering, achtervolgingen, een liquidatie, er gebeurt van alles in die maagdelijke sneeuw.