Apps van de Bibliotheek

Lezen op je smartphone of tablet is erg gemakkelijk en leuk! De Bibliotheek biedt een aantal mooie apps aan. Zo kun je je biebzaken regelen of genieten van gedichten, korte verhalen, e-books en muziek; waar en wanneer je maar wilt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle apps van de Bibliotheek.

De Zeeuwse Bibliotheken-app

Met de app ‘Zeeuwse Bibliotheken' kun je online je bibliotheekzaken regelen waar en wanneer je maar wilt!

Gebruik de app om te zoeken en te reserveren in de collectie van de Zeeuwse Bibliotheken. Je kunt ook je uitleningen verlengen. Verder geeft de app informatie over adressen en openingstijden van alle vestigingen en je kunt ze rechtstreeks bellen of e-mailen.

De e-book app

Alle Bibliotheekleden hebben gratis toegang tot een collectie van duizenden recente e-books die je zonder internetverbinding kunt lezen op je telefoon en tablet.

E-books eregalerij

In de Eregalerij vind je een selectie van grote Nederlandstalige klassiekers, aangeboden als e-book.(Her)lees prachtige romans als Max Havelaar van Multatuli en ontdek een schat aan achtergrondinformatie, filmpjes en foto's.

Audiolezen-app

LuisterBieb-app

Met de LuisterBieb geniet je van luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een uitgebreide collectie bestsellers van bekende auteurs. Voor eindeloos luisterplezier, gratis en offline.