Je Bibliotheekpas is meer waard dan je denkt!

De bibliotheken van Zeeland waarderen het dat je lid bent en doen graag iets extra’s voor jou. Zo wordt je lidmaatschap nog aantrekkelijker en voordeliger. Met je Bibliotheekpas krijg je korting binnen en buiten de Bibliotheek. Kijk hieronder voor alle aanbiedingen. Er zit vast ook iets voor jou bij!

Kortings-uitjes Oosterschelde regio

• Bevrijdingsmuseum Naar de website

Bibliotheekleden krijgen € 1,- korting op entreeprijs volwassenen en gratis speurtocht kinderen. Tevens krijgen leden € 4,-korting op de DVD Stille Getuigen van de Slag om de Schelde.

Bekijk details van Bevrijdingsmuseum

• Klok'uus Naar de website

Bibliotheekleden krijgen €1,50 op de toegangsprijs van €7,50 (2 t/m 15 jaar). Volwassen en kinderen tot 2 jaar: gratis.

Bekijk details van Klok'uus

Ledenvoordeel bij de Bibliotheek

Op vertoon van je biebpas krijg je korting bij cursussen, workshops en activiteiten die (mede) georganiseerd worden door de Bibliotheken in Zeeland.

Voordelig lunchen in CineCafé Vlissingen met je biebpas

Voordelig lunchen in CineCafé met je biebpas

Geniet iedere week van een wisselende lunchaanbieding in het CineCafé in Vlissingen.

Op vertoon van je Bibliotheekpas ontvang je 10% korting op een lunch in het CineCafé tussen 11.30 - 17.00 uur.

Kortingen regio Zeeuws-Vlaanderen