Voordelen en kortingen met je biebpas

De Bibliotheken in Zeeland hebben hun bibliotheekabonnement nog aantrekkelijker gemaakt. Naast een schat aan informatie krijgen bibliotheekleden ook korting op diverse cursussen, workshops en activiteiten. Jouw biebpas is ook een kortingspas voor allerlei uitjes!

Korting bij de Bibliotheek

Op vertoon van je biebpas krijg je korting bij cursussen, workshops en activiteiten die (mede) georganiseerd worden door de Bibliotheken in Zeeland.

Tijdelijke kortingen

Kortings-uitjes Oosterschelde regio

• Bevrijdingsmuseum Naar de website

Bibliotheekleden krijgen € 1,- korting op entreeprijs volwassenen en gratis speurtocht kinderen. Tevens krijgen leden € 4,-korting op de DVD Stille Getuigen van de Slag om de Schelde.

Bekijk details van Bevrijdingsmuseum

• Klok'uus Naar de website

Bibliotheekleden krijgen €1,50 op de toegangsprijs van €7,50 (2 t/m 15 jaar). Volwassen en kinderen tot 2 jaar: gratis.

Bekijk details van Klok'uus