Prijsuitreiking fotowedstrijd 2016 “Breng Borsele in beeld”.

Gepubliceerd op: 29 maart 2017 09:45

De gemeente Borsele en de Culturele Raad Borsele hebben in 2016 voor de zevende keer een fotowedstrijd georganiseerd. Het thema dat jaar was “Breng Borsele in beeld”. Aan het eind van elke maand is uit de inzendingen steeds een maandwinnaar gekozen. Uit deze 12 maandwinnaars heeft een jury dé jaarwinnaar gekozen. Deze prijswinnaar zal bekend worden gemaakt op zaterdag 22 april a.s. om 14:00 uur in het de Bibliotheek, Stengeplein 1 te Heinkenszand. Daar zullen alle winnende maandfoto’s ook enige tijd te bewonderen zijn.

Cursus Digitale Fotografie gratis te volgen voor Bibliotheekleden

Haal jij het maximale uit je digitale camera? Na deze cursus Digitale Fotografie weet je precies hoe je de mooiste foto’s maakt. Van compositie tot belichting. Van portretten tot natuurfoto's. Je leert werken als een professionele fotograaf. Zo leg je alle speciale momenten in je leven voortaan nóg mooier vast.