Kids College on Tour komt naar Kruiningen VOL

Gepubliceerd op: 27 januari 2017 10:45

Zit je in groep 6, 7 of 8? Ben je nieuwsgierig en wil je meer leren over de hersenen? Kom dan woensdagmiddag 8 februari naar de Bibliotheek Kruiningen en krijg college van een echte onderzoeker! Het Wetenschapsknooppunt Zeeland organiseert in samenwerking met University College Roosevelt en de Bibliotheek Oosterschelde het eerste Kids College On Tour!

Thema: WAT ZIT ER IN JE HOOFD? Een blubbermassa?
Lopen. Lachen. Slapen. Leren. Luisteren. Zien. Alles wat je doet, doe je met je hersenen. Maar als je de hersenen bekijkt, lijkt het één grote grijze natte blubbermassa. Hoe kan het dan dat je er toch zoveel verschillende dingen mee kunt doen? Samen gaan je de hersenen stukje voor stukje uit elkaar halen en kun je zien welk stukje wat doet en hoe we dat weten.

Meer informatie
Deelname is gratis. Het college duurt van 14:30 tot 16:30 uur. De middag zal plaatsvinden in de Bibliotheek in Kruiningen, adres Brouwerijstraat 1. Meer informatie volgt bij inschrijving.

Wil je meedoen?
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen in de collegezaal dus geef je vóór 1 februari op door een mailtje te sturen met je voor- en achternaam, je groep en je school naar info@wkzeeland.nl

Deze workshop zit inmiddels vol!