Interactieve ochtend voor kids in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 20 februari 2017 11:37

Er worden in maart en april weer leuke, gezellige Boekstartochtenden voor kinderen van 0-4 jaar georganiseerd in diverse vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde. Deze ochtenden, bedoeld voor ouder/opa/oma/oppas én kind, staat in het teken van de Media Ukkie Dagen. Tijdens deze gratis ochtenden wordt er een verhaal voorgelezen en kunnen de kinderen samen met hun begeleider leuke apps op een tablet uitproberen.

Media Ukkie Dagen
De Media Ukkie Dagen hebben tot doel om opvoeders te ondersteunen bij de mediaopvoeding van jonge kinderen en hen bewust te maken van de vele kennis die er al is op het gebied van mediaopvoeding. De Bibliotheek wil concrete handvatten bieden om hier thuis mee aan de slag te gaan. Daarnaast worden er veel tips gegeven en ervaar je hoe leuk en nuttig het is om samen met je kindje met media bezig te zijn. Kom langs met je kleintje! Er zijn tablets aanwezig maar zelf meenemen kan natuurlijk ook.

Deelnemen
Deelnemen aan deze ochtend samen met je (klein)kind? Dat kan door je nu aan te melden

De Bibliotheek organiseert deze Boekstartochtenden van 10.00-11.00 uur in de Bibliotheekvestigingen:

Gratis lidmaatschap voor baby’s
Via een brief van de gemeente of het consultatiebureau, worden ouders met een baby van 3 tot 6 maanden uitgenodigd om kennis te maken met BoekStart. Het BoekStartkoffertje is af te halen bij een aantal Bibliotheekvestigingen in de Oosterschelderegio. In het koffertje zitten twee boekjes en een gratis lidmaatschap voor de baby.