Gratis sollicitatietraining in Bibliotheek Goes

Gepubliceerd op: 6 april 2017 11:09

Vanaf april 2017 biedt de Bibliotheek Oosterschelde werkzoekenden de mogelijkheid om met korte filmpjes te leren hoe ze werk kunnen zoeken. Bijzonder aan deze training is dat alles op een rustige manier wordt uitgelegd. Je kunt de filmpjes zo vaak bekijken als je wilt. Een begeleider helpt je als dat nodig is. Bij de training hoort ook een werkboek met oefeningen en kan worden gebruikt bij het zoeken naar werk. Op dinsdag 18 april a.s. vindt van 14.30-16.00 uur de eerste bijeenkomst plaats. Deelname aan de training is gratis.

Het is niet nieuw om met behulp van filmpjes te leren solliciteren. Debbie Heijne (van De Levende Sollicitatiegids), de maker van de training, legt uit wat het verschil is met bijvoorbeeld andere online trainingen: “We vinden het belangrijk dat iedereen zo goed mogelijk zelf werk kan zoeken. Ook als je de Nederlandse taal (nog) niet zo goed kent, je doet alles op je eigen tempo daarnaast is er ook een werkboek en begeleiding bij.”

Kent u iemand die op zoek is naar werk? Of vindt u het zelf prettig om op een rustige manier te leren hoe u werk kunt zoeken? U kunt op 18 april komen kijken hoe de training er uit ziet en – als u dat wilt – meteen aan de slag. Aanmelden kan via deze pagina of via 0113 562626.